I denne uge... #15

SAY WHUT?! 12.000 følgere på instagram

tumblr_nb6pb7lovd1qlzhxoo1_500

For et par dage siden var jeg inde på min instagram og til min store overraskelse opdagede jeg at jeg havde ramt 12.000 følgere på instagram! Jeg er helt ekstremt stolt over det og jeg er virkelig beæret og begejstret over at I er så mange, der følger så trofast med! Jeg bliver ved med at være overrasket over at der er nogle som kan lide det jeg laver. 12.000 er godt nok mange mennesker!

Så dette indlæg er egentlig bare en stor tak til alle jer som følger med på instagram, og som har en del af skylden for at mit smil er kæmpestort i disse dage!
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #15