Jeg er ikke en sneakers-pige... Eller er jeg??

Spørg mig om alt // Spørgerunde

fullsizerender-15

Over den seneste måned har jeg kunne se på mine statistikker at der er kommet mange nye læsere ind på domænet her. Og som blogger er det jo bare vildt positivt, og jeg er glad for at Whittaheart-familien bliver større. 😉

Derfor tænker jeg også at det er på sin plads med en lille spørgerunde! En runde hvor I kan stille alle de spørgsmål I brænder inde med. Som f.eks. hvorfor jeg ikke vil have en gymnasiel uddannelse, hvorfor jeg hele tiden får ny frisure (først blondt, så mørkt, så blondt), eller om jeg er glad og tilfreds med mit liv. Alt hvad I nu har lyst til at vide.

I kan stille jeres spørgsmål i kommentarfeltet, men I kan også skrive den i en besked på bloggens facebookside HER

xx Alberte

bloglovin follow1

9 kommentarer

 • Kunne godt tænke mig at vide, hvordan du finder tid/overskud/inspiration til at blogge. Synes nemlig selv, at det godt kan være lidt svært en gang i mellem! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor køber du lingeri? Og er du mest til g-streng eller hipsters?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvem er dit allerstørste male kendis-crush?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hvis du kunne bo hvor som helst i verden, hvor ville du så vælge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et godt råd til at få sin blog til at vokse sig større 🙂

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åhh jeg har så mange spørgsmål som jeg altid gerne har ville stille dig. 1) Hvad motivere dig til at være den du er? 2) Hvordan holder du ved dine drømme, når du har “problemer socialt” hvis man kan suge det? Jeg har nemlig samme problem, 3) Hvordan har du lige så stille lært at acceptere den du er? Håber ikke at det er lidt for personligt. Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det er slet ikke for personligt! Glæder mig til at besvare dem – det er nogle gode spørgsmål! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kunne du finde på at drikke en kop kaffe med en læser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvad er din holdning til cigarette bukser?:p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke en sneakers-pige... Eller er jeg??