Spørg mig om alt // Spørgerunde

Wearing Inwear // Vind din egen Inwear læderjakke!

img_1468img_1472 img_1469

Læderjakke: Inwear (Købes her) // Bukser: Gina Tricot // Sko: New Balance // T-shirt: H&M

Der er ikke nogle tvivl om at fredag er min favorit dag på ugen. Jeg elsker at man kan se frem til to fridage, og jeg elsker at alle er i lidt bedre humør. Derfor fik jeg igår lyst til at fejre fredagen og det gode humør med en lille giveaway på min instagram. I denne giveaway kan man vinde en lækker læderjakke fra Inwear!
Jeg ejer selv læderjakken (som I kan se på overstående billeder) og jeg er fuldstændig pjattet med den! Jeg elsker at den er lidt feminin i form af snittet, samtidig med at den er rå i form af de cool guldknapper ved halsen.

Så hop lige forbi min instagram HER og se hvad du skal gøre for at få fingrene i den!
Hvad synes I om læderjakken? Skal I deltage i konkurrencen?
xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Betina

  Uhhh den er simpelthen så flot, den læderjakke – har allerede deltaget og krydser rigtig meget fingre haha! 🙈
  Har lige et spørgsmål: hvis man er så heldig at vinde, vinder den person så også som man har tagget eller? Blev lidt i tvivl 😊
  God lørdag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Betina! 🙂 Jeg kan sagtens forstå forvirringen, men jeg finder kun én vinder. <3
   Rigtig god lørdag til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørg mig om alt // Spørgerunde