Nybyggerne, afsnit 4

En ring med smuk symbolik // Nye smykker

img_2607 fullsizerender-8

For lidt over en uge siden var jeg oppe og besøge de søde piger hos Carré og som altid når jeg er på visit, bliver jeg forkælet ud over det sædvanlige! Jeg fik lov til at vælge et par øreringe og to fine ringe, som jeg kunne tage med hjem. Jeg valgte en vildt fin ring med en lilla ametyst og en sterling sølv ring med motiv Hamsas hånd. Hamsas hånd giver ifølge fortællingerne beskyttelse mod det onde. Siden jeg fik angst som 12-årig har jeg været en smule overtroisk og det har været dejligt at have nogle “højere kræfter” at støtte sig til. Derfor tror jeg at jeg kommer til at gå med Hamsas hånd som et fast inventar på min finger, for jeg elsker tanken om at den måske kan give mig beskyttelse og styrke i de situationer angsten viser sit grimme ansigt.

Sterling sølv ring – Carré: Købes her
Guldring med Ametyst – Carré: Købes her

Hvad synes I om ringene? Hvilken er jeres favorit?
xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggerne, afsnit 4