Wanna wear

GIRLS // Alberte Gregersen

skaermbillede-2017-03-05-kl-13-57-14

Alberte Gregersen // 23 år // Modeassistent på Alt for Damerne

Min garderobe er fyldt med… Jakker. Af en eller anden grund er det altid jakker jeg falder for, hvilket egentlig er en irriterende ting, da man jo kun kan vise dem frem udendørs!

Tre ord som beskriver min stil er…  Rå, farverig, eksperimenterende. I bund og grund er min stil ret rå, men jeg elsker farver og flotte materialer. Jeg vil egentlig karakterisere min stil som en god blanding af det hele.

Min hverdags-uniform er… Lige for tiden er det sæt! I alle former og farver. I hverdagen har jeg ALTID travlt om morgenen, og derfor er det fedt at kunne smide et sæt på og det hele bare fungerer af sig selv.

Jeg er meget inspireret af… Personer der ikke er bange for at skille sig ud. Leandra Medine fra Man Repeller er et godt eksempel!

Min favorit-accessory er… Tasker, selvom jeg slet ikke ejer nok af dem!

Mit favorit-item i min garderobe er… Alt for mange ting. Jeg kan simpelthen ikke vælge 1 ting, da jeg er typen der skifter meget ud, og min kærlighed ryger hurtigt videre til noget nyt.

Mine tre favorit-butikker er…  Nørgaard på Strøget vil altid være en favorit, hvor det er svært at lade være med at shoppe amok. Når det gælder vintage er jeg vild med I Blame Lulu på Østerbro, hvor jeg synes de har det bedste udvalg, og i forhold til highstreet er Zara en sikker vinder.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Kopivarer. Det er det mest smagløse.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Det samme som til hverdag. Tilført nogle ekstra accessories måske!

Mit næste køb skal være… Et par vilde solbriller! Jeg har for nylig solgt mine orange briller fra Kaibosh og fortryder det virkelig! Så nu må jeg finde nogle nye.

Følg Alberte Gregersen på instagram HER

Læs også interview med…
Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna wear