Et sted fra min barndom #1

GIRLS // Amalie Wessel

17273901_10212910808834409_708789796_o

Amalie Wessel // 20 år // Blogger og butiksassistent hos Meotine

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Cola. Det skal være Coca Cola, eller også skal det slet ikke være.

Min garderobe er fyldt med… Nørgaard paa Strøgets 101 bluser.

Tre ord, som beskriver min stil er… Sporty, feminin og ”smart”. Det får jeg i hvert fald tit at vide. At jeg ser ”smart” ud. Haha.

Min hverdags-uniform er… Nørgaard paa Strøget 101 bluse i en farve eller stribe-kombination, et par cut off jeans, en mohair strik og et par sneakers eller Dr. Martens.

Jeg er meget inspireret af… Frederikke fra fredesblog, Emili Sindlev, Freja Wewer og Sidsel Alling.

Min favorit-accessory er… Store statement øreringe i guld.

Mit favorit-item i min garderobe er… Min mørkeblå Baum und Pferdgarten jakke med leomønstret pels på ærmerne, for den havde jeg bare ønsket mig så længe, at det virkelig føltes som at vinde noget, da jeg endelig købte den.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Gisp! Den skal jeg lige tænke over. Tilted med Christine & The Queens. Men jeg aner ikke hvorfor.

Mine tre favorit-butikker er… Nørgaard paa Strøget, Mads Nørgaard og Søstrene Grene.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Lak. Tror jeg.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Jeg er ikke så god til at klæde mig festligt på. Men jeg har en flot skjortebluse fra Gina Tricot, som ofte redder mig. Den er hvid og blå stribet, og går godt til både nederdele og jeans.

Mit næste køb skal være… Et par Nike Air Max 97 (krydser jeg fingre for!!).

Følg Amalie Wessel på instagram HER

Læs også interview med…
Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sted fra min barndom #1