Designer Brands som laver iphonecovers!

GIRLS // Anna Engstrøm

skaermbillede-2017-03-11-kl-17-28-05

Anna Engstrøm // 21 år // Junior editor hos noise pr

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Min personlige stil! Jeg elsker modebranchen og er dybt betaget af alle de trends der florerer hver sæson, men når jeg skal klæde mig selv på, vælger jeg trends med omhu så jeg ikke går på kompromis med min personlige stil.

Min garderobe er fyldt med… Blazere! Jeg har virkelig mange og kan altid komme i tanke om nye farver/modeller jeg har brug for. Jeg har alt lige fra ternede, blomstrede, til klassiske sorte, til oversize og stribede.

Tre ord som beskriver min stil er… Minimalistisk, skandinavisk og praktisk.

Min hverdags-uniform er… Jeg er lige fortiden ret vild med at have de populære leggings på med stopper ved fødderne, sammen med en oversize skjorte og mine sorte Balenciaga kittenheel støvler. Ellers er Levi’s jeans, en t-shirt og en blazer til altid et sikkert valg.

Jeg er meget inspireret af… Farvekombinationer. Jeg gemmer tonsvis af billeder på Instagram hvori der er nogle flotte farvekombinationer. Det kan være alt lige fra outfits, interiør, kunst eller arkitektur.

Min favorit-accessory er… Sko. De er virkelig nøglen til ethvert godt outfit! Der er ikke noget værre end at finde et godt outfit, og så mangle det perfekte par sko til.

Mit favorit-item i min garderobe er… Uf den er svær! Jeg har faktisk ikke så mange overflødige ting i min garderobe, da de fleste af mine ting er nøje udvalgt. Hvis jeg må vælge 2 ting er det nok min brune pelsjakke og min amygrønne trenchcoat – begge er købt i min lokale genbrug til ingen penge og jeg bruger dem begge hver dag (alt efter vejret selvfølgelig). Her i Danmark er der så få dage på året, hvor man kan gå uden overtøj, så det er bare vildt essentielt at finde det perfekte overtøj der passer til alt i din garderobe uden at være kedeligt.

Mine tre favorit-butikker er… Min lokale genbrug i Helsingør, Sandro (når jeg er i udlandet) og Jerome Vintage på Frederiksberg

Man vil aldrig komme til at se mig med… Crop-top! Det er bare virkelig dårlig stil efter min mening.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Min sorte silkeblazer. Den kan bare bare virkelig få et hvert outfit til at se festligt ud, især hvis man lige tilfører et par statement-øreringe.

Mit næste køb skal være… Et par fede sandaler, gerne fra Joseph, Céline eller Isabel Marant.

Følg Anna Enstrøm på instagram HER

Læs også interview med…
Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designer Brands som laver iphonecovers!