I denne uge... #19

GIRLS // Thea Ringby Smed

17548676_10211121825415910_484416227_o

Thea Ringby Smed // 21 år // Store Manager hos Love Stories

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Selve designet. Når jeg træder ind i en butik er jeg hurtig til at spotte items, jeg kan lide. Det er meget enten/eller.

Min garderobe er fyldt med… Bukser med vidde og strømper med glimmer. Jeg har mange bukser og tror aldrig, at jeg får nok. Derudover er jeg nærmest en samler af strømper med glimmer.

Tre ord som beskriver min stil er… Nysgerrig, mixet og kvalitetsbevidst.

Min hverdags-uniform er… Bukser med vidde, en statement t-shirt, et par sneakers eller rå støvler og en sort frakke. Jeg bærer altid de samme smykker, taske og ofte et par solbriller.

Jeg er meget inspireret af… Rigtig mange forskellige mennesker. Jeg elsker folk der skiller sig ud – selvom deres stil måske er langt fra min egen, kan jeg sagtens lade mig inspirere. Derudover finder jeg hele tiden nye, seje personer på Instagram, som inspirerer mig.

Min favorit-accessory er… Solbriller! Der findes SÅ mange seje solbriller og jeg bliver ved, at opdage nye. Jeg elsker mine egne solbriller fra henholdsvis Celine og Kaibosh.

Mit favorit-item i min garderobe er… Min taske fra Malene Birger. Mine solbriller fra Celine. Min fingerring fra Victoria Mingot. Mit armbånd fra Maria Black. Jeg kunne blive ved at nævne favorit-items!

Mine tre favorit-butikker er… Love Stories (ha ha) hvor jeg shopper undertøj og pyjamasser. Jeg er store manager i butikken og var selv med til at åbne den. Jeg synes den er blevet meget smuk og pigerne, som arbejder her, er skønne. Rumfang, som er min mors butik, er også en af mine favorit-butikker. Her shopper jeg alt til min kærestes og min lejlighed. Jeg elsker Ganni og rigtig meget af mit tøj er herfra. Især deres butik på Østerbro er utroligt fin!

Man vil aldrig komme til at se mig med… Stramme, blå jeans. Det er ikke fordi, at jeg ikke kan lide det – for det kan jeg godt! Jeg har bare aldrig ejet et par og tror heller ikke, at jeg kommer til det.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Jeg tror egentligt ikke, at der er stor forskel på mit hverdags- og festoutfit. Jeg tilføjer måske flere smykker og tager nogle høje støvler på.

Mit næste køb skal være… You never know! Jeg planlægger aldrig mine køb, for jeg ”mangler” aldrig noget. Pludseligt opdager jeg noget, jeg så tror, jeg ikke kan leve uden og ender impulsivt med at købe det.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Happy med Pharrell Williams. Den er glad og farverig.

Følg Thea Ringby Smed på instagram HER

Læs også interview med…
Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #19