My jeans collection

Glitter og asymmetriske former fra Kranz&Ziegler

img_160816763699_10209942097323373_2018676976_o

Siden jeg første jeg viste et billede af overstående øreringe, har jeg fået virkelig mange beskeder fra læsere, som gerne ville vide hvor øreringene er fra. Det forstår jeg virkelig godt, for de er helt fantastisk smukke. Derfor tænkte jeg at de fortjente deres helt eget indlæg.

De smukke asymmetriske øreringe er fra Kranz&Ziegler og kan købes HER

Jeg har i mange år været ret pjattet med det asymmetriske look og har allerede en del asymmetriske øreringe, men jeg tror at disse må være mine favoritter.

Hvad synes I om dem?

Iøvrigt er det idag at jeg plejer at lave et Nybyggerne Recap, men da jeg kan se at indlægget ikke ligefrem er populært og det heller ikke er specielt sjovt at skrive, så har jeg valgt at droppe det. Jeg vil dog nok lige komme med en kommentar, når finalen har været vist.
xx Alberte

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Lækkert look! Jeg tør simpelthen ikke det der med én statement ørering, men det ser jo alt for fedt ud på dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My jeans collection