Nybyggerne, afsnit 5

Hooked på armygrøn!

fullsizerender-17 fullsizerender-19 fullsizerender-15

Inden jeg begav mig ud på mit britiske eventyr, havde jeg naturligvis sørget for at have gjort nogen blogindlæg klar til jer og idag står den på outfitiblleder.

For lidt over en måneds tid siden, var jeg sammen med min veninde Sille, oppe og besøge pr-bureauet Noise PR. Et PR-bureau er et sted som arbejder med at skabe reklame og promovering for forskellige firmaer og mærker. Et af de brands som Noise PR laver promovering for, er Gina Tricot, og derfor havde de en masse lækre sager fra netop det brand, og jeg var så heldig at få verdens fineste striktrøje med hjem derfra.

Denne armygrønne striktrøje er blevet mit favorit forårs-item. Jeg elsker at have den på indenunder en bomberjakke, eller en frakke og den er simpelthen så varm! Og så er jeg ret vild med den fine runde hals.

På billederne ovenover har jeg stylet den med et par Jane Kønig øreringe (De er ret gamle, så de kan desværre ikke købes mere) og et par afklippede bukser og mine sneakers fra New Balance.

Hvad synes I om outfittet?
xx Alberte

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Anonymos

    Hej Alberte – jeg har den samme trøje og forguder den simpelthen bare! Den er så lækker og varm på trods af hvor let den også er! Elsker den og farven er også skøn, en ægte hygge-trøje, som jeg fik til kun 79,- på tilbud en tilfældig dag 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nybyggerne, afsnit 5