På tur i IKEA

Hvad ifører man sig til en begravelse?

fullsizerender-2

Hvad tager man på, når  man skal til begravelse for en af de personer man elsker allermest? Det var helt vanvittigt vanskeligt at stå foran tøjstativet og tage stilling til hvad man skulle have på, når man bare vidste at det var en slem og følelsesmæssig begivenhed man skulle deltage i. Det er som om at alt det jeg normalt går op i – foreksempel tøj – bare bliver så sindssygt ligegyldigt når man er i sorg. Jeg endte med at iføre mig et meget feminint og festligt outfit. Et outfit som jeg vidste at min morfar ville kunne lide.

Jakken er fra Inwear, skjortekjolen er fra Pieces og støvlerne er fra Gardenia.

På bloggen i aften deler jeg lidt stemningsbilleder fra dagen og skriver lidt om hvordan det gik. Jeg skal bare lige bruge noget tid til at sunde mig ovenpå dagen i forgårs.

Hvad synes I om det outfit jeg var iført?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

På tur i IKEA