Min mening om den virale video "Du er ikke dansk."

IKEA kluns og mange off-days

img_2310 img_2309 img_2308 img_2311 fullsizerender

Bukser: Mango // Jakke: Isabel Marant // Sko: Adidas Originals

Jeg var forleden dag en tur i IKEA og som altid når jeg skal bruge flere timer i et storrcenter, så allierer jeg mig med blødt og komfortabelt tøj, for ellers bliver det hurtigt a pain in the ass. Kender I det?

Denne weekend skal for mit vedkommende bruges på at bage. Jeg har ikke spist en god saftig kage i flere måneder, fordi det er så svært at opstøve laktosefrie kager, så idag skal der altså laves noget hjemmelavet!

Jeg har haft en rigtig dårlig uge. Mit humør har været virkelig skidt og jeg føler bare at alt jeg beskæftiger mig med går i vasken. Faktisk har jeg følt mig totalt komplet uduelig som menneske, og det er virkelig hårdt at gå med den følelse. Så nu bliver det godt med weekend og så håber jeg på at humøret vender i næste uge.
xx Alberte

bloglovin follow1

4 kommentarer

 • M

  Du ser dog meget smuk ud på disse billeder, og dit outfit er lige i skabet! Håber humøret vender i den rigtige retning snarest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Har du et link eller et navn på de bukser? De er bare så flotte og jeg må altså eje dem!
  Hvor har du købt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg har faktisk lige fundet dem selv! Men nu er jeg helt i tvivl om størrelsen – hvilken har du dem i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om den virale video "Du er ikke dansk."