Ti tåkrummende indrømmelser

Kulør til forårsgarderoben!

fullsizerender-8

For en uges tid siden modtog jeg en pakke fra Graumann, hvor tørklædet på overstående billede blandt andet var i. Så snart jeg så tørklædet forelskede jeg mig pladask for farven, da jeg i øjeblikket har en kæmpe kærlighed til alle former for grønne nuancer. Dette tørklæde vil virkelig kunne peppe forårsgarderoben op og gøre mine outfits spændende og unikke. Graumann har også torklædet i mørkeblå og lyserød.

Køb det grønne tørklæde på Graumanns webshop HER

Hvad I ligeså vild med farven som jeg er, eller ville I foretrække det i mørkeblå?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ti tåkrummende indrømmelser