GIRLS // Amalie Wessel

Monday crush

tumblr_lwq97ufqhc1r1ik4go1_500

Jeg fandt for en måned siden dette billede af Jude Law på Tumblr og siden da, har jeg sukket lidt over hvor fucking lækker han er. Både som ung og som ældre. Jeg tænkte at jeg simpelthen lige måtte dele billedet med jer – det ville være synd at holde det for mig selv. 😉
Imorgen går turen hjem fra London og så kan I godt glæde jer til en masse London-indlæg det næste stykke tid.

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GIRLS // Amalie Wessel