Er Atelier September overvurderet?

My jeans collection

my-jeans-collection-2 my-jeans-collection my-jeans-collection3

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen! Jeg elsker at gå med jeans, hvis de er rare at have på. Jeg synes at jeans gør noget supergodt for mine ben og det giver bare mine ben lidt mere længde – jeg er desværre ikke indehaver af de længste ben.
Jeg tænkte derfor at jeg i dette indlæg ville vise jer nogle af de jeans som jeg ejer. Jeg ejer nemlig rimelig mange. Alle mine jeans er fra samme mærke, nemlig Ivy Copenhagen. Efter jeg sidste forår fik tilsendt et par hvide jeans fra dem, har jeg nemlig ikke haft lyst til at købe andre, da Ivy Copenhagens jeans er både behagelige og billige.

Nogle af overstående jeans kan desværre ikke købes mere, men her får I link til de lækre sager:
Hvide jeans med lynlåse – KØBES HER
Blue skinny jeans uden huller – KØBES HER
Blue skinny jeans med huller – KØBES HER
Blue flared jeans – Udsolgt, men findes i en sortblå HER
Sorte skinny jeans – KØBES HER
Light Blue skinny jeans med huller – KØBES HER

Hvilken af mine jeans kan I bedst lide?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Atelier September overvurderet?