Mainstream, hipsters og en hyped t-shirt

Nybyggerne // afsnit 3

oav170208nybyggerne

Igår i Nybyggerne skulle parrene lave baghave. Jeg er personligt ikke den store have-entusiast, så derfor synes jeg aldrig at dette afsnit er specielt spændende, meeeen sidste år kan jeg huske at der var nogle af parrene som gjorde det ret godt, så jeg var fortrøstningsfuld da jeg tændte fjernsynet.

Cecilie og Jonas (rødt hus): Jeg synes ret godt om at Cecilie og Jonas havde besluttet sig for at deres have skulle være fyldt med græs. Det kan godt være at betonfliser ser super fancy ud, men som Cecilie siger, så er der bare ikke noget rarere end at mærke græs imellem sine tæer. Åh hvor savner jeg sommer, sommerhus og duften af græs. Men endnu bedre end deres mission om at fylde haven med græs, er det at de vil have høns. Det er jo for cool. Og resultatet blev vildt cool! Jeg fik straks den vildeste sommerhus-stemning, da jeg så det færdige resultat. Jeg synes virkelig at det er sådan en rigtig have skal se ud! Hyggelig og primitiv! Dommerne var dog ret uenige med mig.

Christine og Mikkel (blåt hus): Jeg elsker Christines tøjstil. Hvis det var et program som handlede om mode, så ville jeg without a doubt stemme på hende. Jeg synes dog at det er lidt fjollet at Mikkel render rundt i sorte underbukser imens… Men måske var det bare meget varmt da de filmede. Jeg var fuldstændig pjattet med det endelige resultat hos blåt hus. De havde virkelig fået det indrettet smukt og jeg elsker den jungle-stil de fik lavet. Selvom de vandt sidste uges udfordring, så synes jeg helt sikkert at dette er deres bedste “rum” indtilvidere.

Anne og Todd (grønt hus):
Jeg elsker at Anne og Todd først og fremmest tænker på at gøre deres bolig børnevenlig. Det er sku ikke altid mega eksotisk at have småbørn i huset og derfor bliver deres hus naturligvis lidt mere børnefamilie-egnet end de andres og det synes jeg egentlig at de skal have credit for. Men da jeg hørte at de havde tænkt sig at lave et “hobit-hus” i deres baghave blev jeg alligevel lidt mystificeret. Når det er sagt, så ved jeg at jeg ville ELSKE sådan et hobit-hus da jeg var lille og jeg synes faktisk at haven blev ret vellykket. Måske lidt for kedeligt til min smag, men som altid er de meget praktiske og det er et typisk familie-hus. Så synes jeg at det er en virkelig sød tanke at de fik lidt af New Zealand ind i haven.

Marianne og Steen (gult hus): I ved jo efterhånden godt at jeg er gået hen og blevet ret meget fan af Marianne. For det første har hun samme skjorte som mig og for det andet har hun en mega fed humor! Så I kan nok godt forestille Jer at jeg blev en lille smule fangirl igår, da jeg cyklede forbi Marianne og Steen, da jeg var på vej ind til byen! De er jo det sejeste par. 😉 Jeg ville sygt gerne bo hos Marianne og Steen i en uge og komme ind i deres hjem og blive overrasket hvergang jeg trådte ind i et nyt rum. Deres have var godt nok speciel! Jeg ved ikke helt om jeg kan lide den eller om jeg hader den – kender I det?

Min favorit i denne uge var helt sikkert Christine og Mikkel fra blåt hus. Jeg synes de lavede en vildt fin have, som både rummede noget hygge og noget der var visuelt pænt.
Hvem var jeres favorit i denne uge? Ser I også Nybyggerne?
xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

  • Elsker nybyggerne. Er kæmpe fan af Steen og Marianne ene og alene fordi de er nogle af de sjoveste ældre jeg har mødt 😂 Men mine favoritter var uden tvivl Christine og Mikkel 👏🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mainstream, hipsters og en hyped t-shirt