Fem fine sko med flæser

Rejsefeber og ferie-forberedelser!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Idag sidder jeg ved mit mørkebrune mahogny-bord og ordner de sidste praktiske ting inden jeg rejser afsted til London imorgen. Jeg har for eksempel tænkt mig at forberede blogindlæg til hele den periode hvor jeg er ude og rejse, så I stadig kan få jeres daglige Whittaheart-fix og heldigvis har jeg i øjeblikket en masse inspiration.

Jeg er selvfølgelig også i fuld gang med at pakke og det er altid en kæmpestor udfordring for mig! Jeg er desværre altid ret påvirket af nerver, dagen inden jeg rejser til udlandet. Mest fordi at jeg er panisk bange for at flyve, men også fordi at jeg altid skal bruge lidt tid til at omstille mig til en ny by. Men åh hvor jeg også bare glæder mig!
Hvad synes I at jeg skal se i London? I denne omgang skal jeg være afsted fire hele dage, så der bliver massere af tid til at se sider af London, som jeg ikke har fået set på de to tidligere London-rejser.

xx Alberte

bloglovin follow1

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Lyder dejligt med en tur til London <3 😉 ikke dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam

  Jeg er rigtig glad for hele området ved Notting Hill og Kensington.
  Hvis I har tid, kan jeg varmt anbefale at tage på Portobello Road Market i Notting Hill. Det er et kæmpe gademarked, og det er seriøst hyggeligt.

  Og så skal i spise på Honest Burgers. De ligger alle steder i London, fx. også ved Notting Hill. De er de bedste burgere i byen.

  God tur! Jeg er piv misundelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   EJ hvor nice!! Havde faktisk gået og tænkt på at jeg skulle besøge et marked! <3 Skal bo lige ved Notting Hill, så det er helt perfekt. 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fem fine sko med flæser