Bag crush // ATP Atelier Pienza

Ti tåkrummende indrømmelser

gtk93r36bovdwb1wvio4

1) Da jeg var 5-6 år fik jeg at vide at det var forbudt at heile. Jeg var så bange for at komme til at gøre det i offentligheden (har altid været sygt bange for at miste kontrollen over mig selv) at jeg engang imellem satte mig på gulvet i hjørnet af mit værelse (hvor ingen kunne se mig) og heilede. Simpelthen af den årsag at jeg tænkte at jeg så ville være mindre tilbøjelig til at komme til at gøre det i offentligheden.

2) Den samme historie kan gengives med ordet ‘luder’ som jeg sommetider hviskede ned i min pude, fordi jeg havde fået af vide at man ikke måtte sige det ord og jeg var rædselslagen for at ordet bare ville springe ud af min mund. 

3) Jeg er et kæmpestort konkurrencemenneske og da jeg gik i folkeskole og vi havde fri-læsning nåede jeg aldrig at få pointen i bøgerne med, fordi jeg læste siderne så hurtigt, af den grund at jeg ville være en af de første som bladrede side.

4) Min livret er Mcdonalds. 

5) I en periode da jeg var fire år, samlede jeg på afklippede tånegle. Jeg gemte dem inde i en Askepot-spilledåse jeg havde. Jeg var stolt hvergang der kom flere til samlingen.

6) Jeg ELSKER alt med smelteost på. Jeg elsker pizza, Nachos, Toast, Cheeseburger og Panini. Jeg var næsten ved at græde da jeg fandt ud af at jeg havde laktoseallgergi og derfor ikke kan tåle ost. 

7) Jeg havde en periode som 13-årig hvor jeg gik med absurd meget eyeliner under øjet. og altså ikke i den våde linje på kanten af øjet, men nedenunder øjet! Jeg lignede den sygeste emo.

8) Som 12-årig var jeg kæmpestor fan af Paradise Hotel og var sågar ude og få autografer af Amalie, Peter, Samantha osv. som jeg hang op på væggen derhjemme. 

9) Jeg kom engang til at smadre en tallerken min mor havde arvet fra sin elskede mormor. Selvom det er 5-6 år siden har jeg stadig forfærdeligt dårlig samvittighed og jeg glemmer aldrig den oplevelse.

10) Jeg fik 04 i matematik i folkeskolens afgangseksamen og det er jeg rigtig stolt af og bestemt ikke flov over, for matematik har altid været en kamp for mig. Men her tre år efter, kan jeg ikke huske noget som helst matematisk – udover at plusse og minusse, som dog stadig sidder noglelunde fast.

Har I nogen pinlige indrømmelser? Jeg vil helst ikke stå alene. 😉
xx Alberte

bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag crush // ATP Atelier Pienza