Tanned colours

Ude godt, men hjemme bedst

fullsizerender fullsizerender-2

Tørklæde: Graumann (Købes her) // Vest: Selected (Købes her) // Bluse: InWear (Coming soon) // Støvler: Gardenia Copenhagen (Købes her)

Igår kom jeg hjem fra London og selvom det var en vildt dejlig tur, så er der noget fuldstændigt magisk ved at ligge sig i sit eget sengetøj og kigge på alle ens ting. Jeg rejser helst ikke længere væk end til Spanien, da jeg ikke bryder mig om at komme alt for langt væk hjemmefra og selvom London nærmest bare er en times flyvetur væk, så har jeg stadig altid en lille snært af hjemve. Men hold op en dejlig tur og hold op hvor fik jeg shoppet! Jeg glæder mig meget til at vise jer mine køb snart.

Idag skal hele dagen stå på afslapning! Jeg skal altid bruge et par dage på at akklimatiserer.

Overstående outfitbilleder fik jeg iøvrigt taget for et par uger siden, da jeg var et smut forbi Frederiksberg, hvor jeg skulle hente min nye gulvkrukke. I har faktisk allerede set gulvkrukken på et outfitbillede, men jeg viser jer den snart lidt mere detaljeret og fortæller hvor den er fra. Så stay tuned. 😉 Hvad synes I om outfittet?
xx Alberte

bloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanned colours