I denne uge... #17

Wanna wear

wanne-wear-1

BH fra Ganni // Skjorte fra Mango // Sko fra Mango // Clutch fra By Malene Birger

Idag har jeg drømt særligt meget om disse fire items. Da skjorten har en rimelig nedringet udskæring, så tænker jeg at den ville være helt perfekt med en smuk blonde-bh indenunder – gerne den fra Ganni. Sammen med skjorten og bh’en ville jeg tilsætte de flotte flet-sko som minder mig en smule om nogle af de sko Céline ligenu sælger. Og så selvfølgelig en fin clutch. Et superfint og feminint outfit som vil være perfekt til en cafétur med en veninde, eller bare til en kedelig dag på kontoret, hvor man gerne vil peppe det triste vejr lidt op, med hæl og blonder.

Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #17