Kan man skrive til påskeharen?

11 Things to do on a rainy day

dsc03032

Overstående billede er fra sidste år, da jeg var fanget under halvtaget ved Odd Fellow Palæet efter et event. 

Vejret i April har det med at være super skizofrent – nogle dage føles som sommer, og andre dage øser det ned. Den sidste uge har vi haft lidt af begge dele og derfor tænker jeg at dette indlæg er på sin plads.
Her kommer elleve ting du kan lave, på en dag hvor det regner! – Husk at bogmærke indlægget, hvis du tænker at du får brug for det på en regnfyldt dag.

1) Køb en god bog og læs! En anbefalelsesværdig bog er Hella Joof’s ‘Papmache-reglen’ – den bog er virkelig humoristisk og faktisk også ret lærerig. Hende Hella Joof er virkelig en meget vis dame, som kommer med nogle gode tips og tricks til at få et bedre liv!

2) Hold Anja & Viktor maraton! Jeg elskede Anja & Viktor da jeg var yngre og forleden opdagede jeg at man på netflix kan se 2’eren, 3’eren, 4’eren og 5’eren og selvom 1’eren mangler, så kan man altså godt hygge sig med at følge deres forelskelse fra de er unge, til de bliver rigtigt voksne.

3) Find de gamle PC-spil frem og spil! Er det ikke på tide at finde de gamle Sims-spil frem og bygge et simmer-hus du aldrig ville kunne få råd til i den virkelige verden? 😉

4) Hvis du har en ligeså stor passion for ord og fortællinger som jeg, så sæt dig og skriv på en bog! Måske du længe har gået og grublet på at skrive en god krimi, men aldrig fundet tiden – nu har du en god undskyldning, for du kan alligevel ikke få ordnet så meget, når det siler ned udenfor.

5) Gå i biografen! Hvis du kan holde turen til biffen ud, så er det en skøn indendørs aktivitet som du kan nyde med en god veninde eller familien.

6) Bag en kage. Uanset om solen skinner, eller regnen pisker udenfor, så er kage altid en god idé!

7) Gå ned af memory lane og kig på gamle fotografier fra din barndom. Det er skide hyggeligt at sidde med en kop te og huske tilbage på alle de gode gamle minder.

8) Gør rent! Superkedeligt, men om ikke andet en skidegod ting at gøre, når vejret alligevel er imod dig. Jeg får altid gjort meget mere rent i efterår og vinter-sæsonen, da jeg altid har andre ting at tage mig til, når vejret er godt og solen skinner.

9) Inviter en veninde til te og en god snak. Det er en simpel og skidehyggelig måde at komme hinanden ved på.

10) Lær at tegne. Det er et projekt jeg selv har og som jeg da helt klart også skal gøre noget ved i de mange kommende regnvejrdage. Jeg tegner helt elendigt desværre, men måske kan jeg lære det. 😉

11) Lav en blog! Det er skidesjovt at blogge og det er skægt at kunne kigge tilbage på sine gamle indlæg og se hvordan man har udviklet sig i tidens løb. Få tips til at blogge HER

 xx Alberte

bloglovin follow1

5 kommentarer

 • Jeg så faktisk alle Anja & Viktor filmene for et par uger siden da jeg var syg, og de er altså ikke helt så gode som jeg husker dem, haha.. Men man kan jo ikke andet end at elske de film 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahah, nej det er rigtigt – de er sku ikke så gode. Men hyggeligt og nostalgisk alligevel 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holdte også Anja og Viktor maraton for et par uger siden. 1’eren findes på netflix!

  søg evt. ”Anja and viktor”
  eller ”kærlighed ved første hik”.

  xx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg troede, jeg var den eneste, der kunne finde på at gense Anja og Viktor filmene. Jeg elsker dem simpelthen. De er så hyggelige! Føler du minder om mig på så mange punkter, hvor jeg ellers føler mig alene. Dig gad jeg godt møde en dag :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahahah, jeg troede faktisk også at jeg var den eneste, haha! <3
   Jeg tror der er mange som os – jeg tror bare ikke at de indrømmer det. 😉 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kan man skrive til påskeharen?