Tre interiør-webshops du skal kende!

4 årstider, 1 par sko

adidas

Forår: Øverst til venstre // Sommer: Øverst til højre // Efterår: Nederst til venstre // Vinter: nederst til Højre

Når jeg bliver spurgt hvad min favorit-ting i min garderobe er, så svare jeg altid at det må være min sorte Designers Remix frakke, eller mine Nørgaard-trøjer, men hvis man skal tro på mine outfitbilleder, så burde svaret faktisk være mine hvide Adidas sneakers. De har nemlig fulgt mig i to år, siden jeg fik dem i gave af min daværende chef. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at vise jer skoene i fire forskellige årstider, brugt på forskellige måder. For at være ærlig er jeg ikke specielt vild med mit outfit fra sidste forår (øverst til venstre) men sådan kan man jo ændre stil med tiden. 😉

Hvilken outfit kan I bedst lide?
xx Alberte

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Emma

    Hej søde Alberte. Hvor er jakken på “vinter”-billedet fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre interiør-webshops du skal kende!