Et typisk Alberte-outfit, og en service-meddelelse

Den dag mine læber blev dobbelt størrelse af en chili

fullsizerender-4 fullsizerender-5fullsizerender-3

Frakke: Mango (Købes her) // Leggins: Modström // Sko: Gardenia Copenhagen // Solbriller: Céline // Øreringe: Mango

Endnu engang er jeg blevet ramt af det jeg kalder porno-læber. Det kalder jeg det, når min overlæbe er så tør, at den nærmest fremstår som dobbelt størrelse, hvilket giver mig et cool Pamela-Anderson-look på billeder, men i virkeligheden og tæt på, er mindre flatterende, og mere SOS-jeg-behøver-Labello-NU agtigt. Og prøv så at gæt hvorfor de er blevet så tørre? Det er såmænd fordi jeg forleden spiste en pølse med chili. Chilien fra pølsen endte rundt om mine læber og siden da, har de ikke været sig selv. Efter dette, er jeg også nået frem til den konklusion at jeg ikke tror at jeg kan tåle chili. Efter pølse-episoden har jeg nemlig haft enormt meget løbende næse – altså i flere dage.

Men ovenover kan I alligevel nyde et par billeder, fra dagen efter hændelsen. Kan I ikke godt se at mine læber fremstår lidt fyldigere? Aldrig har jeg overvejet restylane så meget som nu – det ser jo ret flot ud.

Hvad synes I forresten om outfittet? Mine leggins er nye, og er fra Modström.
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et typisk Alberte-outfit, og en service-meddelelse