Påskefin // En snak om undertøj

Et typisk Alberte-outfit, og en service-meddelelse

img_3427 img_3426 img_3428

Skjorte: Graumann (Købes her) // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: New Balance // Jakke: Designers Remix // Taske: Marieta Cox

Ovenover ser I et meget typisk Alberte-outfit. På billederne er jeg nemlig iført den tøj-kombination som jeg oftest går med, når jeg ikke ved hvad jeg skal iføre mig – nemlig en skjorte, jeans og et par sneakers. Simpelt, nemt og pænt. For at gøre looket lidt mere feminint har jeg også taget min lyserøde taske fra Marieta Cox på – den bryder lidt med hele farvekombinationen, hvilket jeg godt kan lide i et outfit.

Jeg har iøvrigt lige en lille besked til jer! Der er nemlig kommet nogle lidt strengere regler hos os bloggere. De fleste af jer ved nok, at os bloggere skal være tydelige omkring hvornår vi laver reklame for en varer. Det kan man blandt andet se, når vi skriver ‘Sponsoreret indlæg’ i et blogindlæg. Men nu er det altså også vigtigt at vi fortæller, når vi tjener penge på at I køber et stykke tøj som vi har linket til. Sommetider linker jeg nemlig til en hjemmeside – det kan for eksempel være Boozt eller Asos – og hvergang I så køber noget derinde, igennem mit link, så tjener jeg en lille procentdel af produktets pris. Og engang var det ikke så vigtigt at fortælle at ens link var reklamelinks, men det er det altså nu. Så når I ser et indlæg hvor der står ‘Indeholder reklamelinks’, så er det fordi at jeg tjener en lille procentdel, hvis I køber produktet.
Jeg håber at det gør det forståeligt for alle. 🙂

Knus Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskefin // En snak om undertøj