I denne uge... #22

GIRLS // Karoline Dall

img_7859

Karoline Dall // 24 år // Stylist og modeskribent hos Benjamin Media

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… “Pasformen. Hvis det siddet dårligt på mig, køber jeg det ikke, da jeg vil jeg aldrig kommer i det – lige meget hvor flot den så er. Har nogle gange købt for små sko, hvis jeg måtte eje dem, men det har også været en pinsel at gå dem til, så det kan ikke anbefales.”

Min garderobe er fyldt med… “Masser af print og farver. For bare 1 år siden gik jeg stort set kun i gråt, sort og hvidt, men nu har jeg virkelig fået øjnene op for farver. Man kan eksperimentere meget mere, og få flere outfits ud af bare ét stykke tøj, når det er i et mønster eller en farve, da man kan ændre udtryk alt efter, hvad du sætter det sammen med. Selvfølgelig har jeg stadig alle mine sorte og hvide basic items, der som regel kommer på de dage, hvor det bare skal gå stærkt.”

Tre ord som beskriver min stil er… “Farverig, sjov og iøjenfaldende.”

Min hverdags-uniform er… “Jeg elsker jeans og denimshorts, og synes det masser til alt – så det ser man mig tit i. For at det ikke skal blive for kedeligt, har jeg formentlig en mønstret bluse eller farverig strik på, og som prikken over i’et – et par finurlige sko.”

Jeg er meget inspireret af… “Piger på Instagram. Jeg kan bruge lang tid på at kigge på forskellige profiler med personlig stil og outfits. Derudover bliver jeg også meget inspireret under modeugerne, hvor folk går helt amok med streetstyle. Det ene outfit er vildere end det andet, men det er sjovt og det skiller sig ud, så man husker det, men jeg bliver nok aldrig ligeså crazy.”

Min favorit-accessory er… “Den var sværere. Jeg har nok ikke én favorit-accessory, men tror et par sjove sko. Gerne i hvid eller med pels – det kan altid pifte et look lidt op. Ellers virker et par solbriller altid, når man ikke har make-up på, men gerne vil have taget outfitbillede, haha.”

Mit favorit-item i min garderobe er… “Lige i øjeblikket må det være mine Dondup bordeaux røde pelssandaler. De passer er så fede, og man skal virkelig være til dem, for at kunne lide dem. Jeg får i hvert fald altid kommentarer, når jeg har dem på – både godt og mindre gode.”

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… “Er jeg mega nedern, hvis jeg siger Girls Just Wanna Have Fun?. Jeg vil i hvert fald gerne have det sjovt – måde stilmæssigt og humørmæssigt.”

Mine tre favorit-butikker er… “Zara er altid godt, går sjældent tomhændet derfra. Illum har det hele og Aesop på Værnedamsvej. Jeg elsker den butik, og kunne købe alle deres produkter.”

Man vil aldrig komme til at se mig med… “Nu vil jeg ikke udelukke noget, men en kjole med et konet snit og broderi på? Og heller ikke en bolero eller en kort vest, men det kan jo være, at det bliver en af fremtidens tendenser.”

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… “Lakbukser og en top eller bluse. Mine lakbukser er lidt sjove, og det er de færreste man ser med dem, så man skiller sig altid lidt ud. Derudover kan man sagtens spilde på dem, uden at det sætter sig fast, haha. Hvis det er sommer og godt vejr elsker jeg kjoler eller nederdele med et par høje sko, så man får lange stænger – mine er ret korte, så det er godt man kan snyde lidt.”

Mit næste køb skal være… “Jeg er stadig lidt på udkig efter et par røde laksko, men hvis jeg skal være lidt praktisk, må det være et par sneakers. Jeg er ikke den store sneakerspige, og har kun mine Stan Smith der er ved at være en del udtrådte. Det er meget rart at have et par ordentlig sko at gå i, og jeg har udset mig et andet par fra Adidas, som jeg tænker, at det skal være.”

Følg Karoline Dall på instagram HER

Læs også interview med…
Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #22