I denne uge... #23

GIRLS // Maja Aagaard

sweden11

Maja Aagaard // 18 år // Fyn

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… En god pasform. Det er utrolig forskelligt hvilke slags tøj der passer til forskellige personer, og jeg synes det er vigtigt at tænke sin kropsform med. Tøjet skal passe godt til mig og min kropsform, ellers vil jeg komme til at føle mig utilpas.

Tre ord som beskriver min stil er… Feminin, sporty, uforudsigelig. De to første modsiger måske lidt sig selv, men jeg kan godt lide at blande de to og fx have en sød nederdel med en sporty hættetrøje og sneakers eller lign. Min stil skifter dog meget og jeg prøver ofte forskellige trends af.

Min hverdags-uniform er… Forskellig fra dag til dag. Men hvis det skal gå hurtigt, hopper jeg nok oftest bare i et par trousers, en sød overdel med en fin farve eller mønster og et par glimmersokker samt sneakers.

Jeg er meget inspireret af… Flotte farvekombinationer, især blandingen af lyserød, grøn og beige/lyse jordfarver. Derudover også Amalie Wessel og Freja Wewer, tumblr og folk omkring mig. Jeg bliver faktisk inspireret næsten overalt.

Min favorit-accessory er… Smykker! Mange er oftest enten til sølv eller guld, men jeg skifter oftest i forbindelse med sæsonen og har guld om vinteren og sølv om sommeren, da jeg synes det passer bedst til resten af outfittet og de farver jeg benytter.

Mit favorit item i min garderobe er… Min guldhalskæde jeg fik da min farmor døde sidste år. Den betyder meget for mig. Ellers har jeg ofte favorit items i perioder, men det er sjældent jeg har favorit items som holder flere år.

Mine tre favorit-butikker er… H&M, Ganni, og Pinoc (butik i Odense). Fordi disse butikker er fyldt med søde prints, farver og fine accessories.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Kjole ud over bukser. Jeg synes virkelig ikke det gør noget godt for kroppen, og det skræmmer mig lidt at det er ved at blive in igen, haha.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Blonder, flæser og en masse guld smykker.

Mit næste køb skal være… Et par loafers, et par mules og en lys beige denimjakke. Så er jeg klar til sommeren!

Følg Maja Aagaard på instagram HER

Læs også interview med…

Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • “GIRLS” er altså min mandags højdepunkt.. Jeg elsker at opdage nye inspirerende kvinder, som man måske ellers ikke ville falde over <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor er jeg bare glad for at du kan lide denne blog-serie! (y) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #23