I denne uge... #20

GIRLS // Shira Lea Mozes

17670574_10154727088406107_120060296_o

Shira Lea Mozes // 23 år // København

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Komfort. Der er ikke noget værre end når ens tøj føles for stramt, for løst, for kort eller for langt.

Min garderobe er fyldt med… Striktrøjer, kjoler og alt for meget tøj jeg er dårlig til at få brugt.

Tre ord som beskriver min stil er… Enkel, komfortabel, impulsiv.

Min hverdags-uniform er… Meget varieret efter humør. Jeans er altid godt.

Jeg er meget inspireret af… Alt muligt forskelligt. Instagram, magasiner, film og ikke mindst mine veninder.

Min favorit-accessory er… Solbriller i alle afskygninger.

Mit favorit-item i min garderobe er… Jeg har lige købt et mega sejt beige sæt fra Hosbjerg. Det er stadig lidt for koldt til at gå med endnu, men jeg glæder mig til at bruge det snart når det forhåbentligt bliver lidt varmere..

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Det ved jeg simpelthen ikke! Min stil afhænger som nævnt meget af mit humør, så det vil være en ny sang hver dag som er beskrivende for den.

Mine tre favorit-butikker er… Jeg synes København har en hel masse gode butikker at byde på, men jeg ender oftest med at købe fra WoodWood, & Other Stories (hvor jeg arbejder) og Nué. Internationalt er jeg stor fan af Dover Street Market, og dennes visuelle merchandising.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Brogues. Det er bare ikke mig.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Ikke så meget anderledes end mit hverdagstøj. Oftest ligger forskellen i smykkevalg, makeup og fodtøj.

Mit næste køb skal være… Jeg har set mig varm på en Prada rygsæk jeg har fundet inde på Vestiaire Collective. Den er jeg nok nødt til at købe næste måned.

17521648_10154720298111107_1077714959_o

Følg Shira Lea Mozes på instagram HER

Læs også interview med…
Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #20