Nomess wishes

Intet er som følelsen af bomuld mod huden

img_0555img_0621 img_0663

Intet er som følelsen af at være iført bomuld. Jeg ved at det kan lyde som noget tøj-snobberi, men det er altså sådan det er. Derfor er jeg så lykkelig for at et brand som Skall Studio findes. Skall Studio går rigtig meget op i bæredygtighed og kvalitet – og det er to ting som jeg rigtig godt kan lide!
Jeg har anskaffet mig overstående hvide bluse, som iøvrigt hedder ‘Luna’ – hvilket er et navn som jeg altid har overvejet at kalde min kommende datter – hvis jeg får sådan en. 😉

Skjorten er en del af Skall Studios SS17 kollektion, og jeg kan godt røbe at kollektionen er fyldt med lækre styles.

Skjorte: Skall Studio (Købes her) // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: ZARA // Ring i søvn: Carré // Ring i guld: Carré (Købes her)

Hvad synes I om skjorten? Går I op i kvalitet i jeres tøj, eller ser I det som tøj-snobberi?
xx Alberte

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Anna-Sophie

    Virkelig flot skjorte! Jeg har faktisk selv en der ligner rigtig meget, måske bare liiidt mere bohemet fra H&M, som jeg købte for et par år siden. Den er nu desværre i viskose, men stadig vildt lækker at ha på 🙂 Begik dog den fatale fejltagelse at tage til et beach rave i Thailand iført den (spontan beslutning), og så kom der jo fingerpaint på. Jeg måtte bruge det meste af natten på at skrubbe den i håndvasken og fik stort set det hele af. Men øv alligevel.

    Må dog sige, at efterhånden som jeg er blevet ældre og mere bevidst, og for den sags skyld tjener bedre penge end jeg gjorde på SU i gymnasiet, er jeg også blevet en “kvali snob”, om man vil. Men det vil jeg nu ikke sige er en dårlig ting 🙂 Synes det er vildt lækkert at ha mindre i garderoben til flere penge, måske, men hvor det så også er ting i lækker kval og med gode koncepter bag sig, som du ka ha i lang tid og kombinere på mange måder. Trend items synes jeg er fint at købe i high street, selvom de nu også efterhånden kan diske op med lækker kvalitet og gode koncepter, prisen til trods.

    Så jeg vil da sige, at det da måske på en måde kan kaldes tøjsnobberi, men at det ikke nødvendigvis er en dårlig ting. Det handler måske bare mere om at man er blevet mere bevidst og målrettet inden for, hvad man vil fokusere på i livet og hvordan man prioriterer sin økonomi osv. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomess wishes