Filippa K Swimwear

Life-Update + Viser min nye sweater

img_5673 img_5672 img_5675

Godmorgen girls! Jeg er endelig ved at have samlet energi, efter at jeg i denne uge har været til jobsamtale, og igår var ude hos min mormor, hvor vi fejrede min mosters fødselsdag med pizza og kage (en kombination jeg kan lide!) Jeg synes stadig det er meget mærkeligt at besøge min mormor, uden at min morfar er der. Det er som om at man hele tiden forventer at hun kommer gående ind af døren med lidt æg siddende i skægget.

Idag skal jeg sidde og køre på, med blogindlæg! Jeg har ikke brainstormet på nye blog-ideer hele ugen, da jeg har været så absurd nervøs for jobsamtalen, så nu skal der indhentes noget arbejde.

Hvad synes I forresten om min nye flæse-sweater? Den er fra Pieces, så prisen er super overkommelig.
Strikken kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filippa K Swimwear