Cheap vs. Expensive // Parka-coats

Pink sunday & life update

fullsizerender-4 fullsizerender-5 fullsizerender-6

Pink lærmet trøje: Storm & Marie (KØBES HER.)

I øjeblikket går jeg og arbejder på at få farver integreret mere i min garderobe. I modsætning til om efteråret, hvor jeg i den grad foretrækker de sarte farver, så kan jeg nemlig rigtig godt lide at have lidt farver i mit outfit, når foråret og lyset kommer.

For et stykke tid siden tog jeg overstående billeder, af min nye lækre trøje fra Storm&Marie. Jeg har fået lidt et pink crush de sidste par måneder, og denne trøje faldt virkelig i min smag – jeg synes også at lyserød er en vildt fin farve til min hud, hvad synes I? 🙂

Vi har ramt søndag og normalt HADER jeg virkelig søndage. Jeg hader faktisk søndage endnu mere end mandage, for om søndagen går jeg og er halv-nervøs for ugen der skal komme. Jeg er ikke specielt god til overgange, og jeg har det meget svært med overgangen fra weekend til hverdag. Og den overgang er jeg altid lidt nervøs for om søndagen. Er der mon nogle af jer som kender det?

Lad mig endelig høre fra jer. Jeg er faktisk lidt nysgerrig for om jeg er den eneste som lider af søndags-nerver? 😉
xx Alberte

bloglovin follow1

4 kommentarer

 • Julie

  Gud hvor er det rart at høre, der endelig er en som mig, der ikke kan lide søndage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahah, sådan har jeg det også! Dejligt jeg ikke er alene, haha! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Jeg har heller ikke været så vild med søndage før hen imens jeg har arbejdet, men efter at jeg har fri hver mandag, er jeg gået hen og blive meget glad for den. Det billede der hænger i baggrunden hvem har lavet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hæhæ, det er et lille postkort som jeg købte i en lille kunsthåndværk-butik. Så ved det desværre ikke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap vs. Expensive // Parka-coats