Samfundet dræber det kunstneriske barn

Sådan styler jeg en klassisk t-shirt

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

fullsizerender-3fullsizerender

Godmorgen girls! Vi har ramt søndag, og for mit vedkommende skal dagen bruges på at nyde det solrige vejr, som min vejr-app siger at der kommer idag. Normalt synes jeg ikke at Iphones indbyggede vejr-app er specielt præcis, men alligevel satser jeg altid på at den har ret, når den fortæller at der bliver godt vejr.

På overstående billeder har jeg iført mig lidt forårsfarver, i form af mine skønne øreringe fra Mango, som er lidt J.W Anderson-inspirerede. Derudover er jeg iført min clutch fra Beck Søndergaard, som simpelthen er så fin og sommerlig! Jeg glæder mig helt vildt til at have den med på stranden til sommer, og se alle dens palietter glimte i solen. Sidst, men ikke mindst så har jeg min lyserøde t-shirt på fra Selected. jeg er helt pjattet med farven, som jeg synes får min hud til at se brunere ud, end den reelt er. 😉

Har I spændende planer for jeres søndag? Hvis ikke jeg tager meget fejl, så ender jeg med at bruge søndagen på en bænk i Botanisk Have.
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samfundet dræber det kunstneriske barn