Life-hack // Sådan "vasker" du din denimjakke

Shopping in Mads Nørgaard

img_5988 img_5989

Jeg er blevet tilbudt et job. Jeg skrev også om det i forgårs, men jeg er stadig virkelig stolt af mig selv. Jeg er stolt over at jeg kunne gå til en jobsamtale og gøre et godt indtryk, til trods for min nervøsitet. Jeg fik svar på at jeg var blevet tilbudt jobbet i fredags, og jeg fejrede det med at købe en lækker ting til mig selv. Nemlig en stribet Nørgaard-trøje. Jeg er vild med Nørgaard-trøjer og det er en totalt praktisk ting at have i sin garderobe, da den er behagelig at have på, og kan løfte et helt outfit, pga. de pæne striber trøjen har.
Jeg har to nørgaard-trøjer i forvejen, men man kan ikke få for mange – så nu har jeg tre. 😉

Overstående billeder har jeg taget på hjemturen fra byen. På billederne har jeg faktisk min anden Nørgaard-trøje på, indenunder jakken. Hvad synes I om Nørgaard-trøjer? Er det ikke bare det perfekte go-to tøj?

OBS: Jakken jeg har på, på billederne er faktisk på udsalg netop nu og kan købes HER

Jakke: ASOS (Købes her) // Trøje: Nørgaard // Sko: Golden Goose // Taske: Marni

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life-hack // Sådan "vasker" du din denimjakke