GIRLS // Maja Aagaard

TREND // Syninger i kontrastfarver

syninger

Sort jakke: HOPE // Blå Jakke: Ganni

En trend vi har set en del dette forår, er syninger i kontrastfarver. Når jeg skriver syninger i kontrastfarver, så mener jeg syninger som ikke “passer” til stoffet på jakken. Jeg synes det er en ret cool trend, som giver ens tøj noget kant.

Især den sorte jakke fra HOPE har jeg luret på igennem hele foråret (og lidt af vinteren) og hvis ikke det var fordi at jeg havde hundrede jakker, så ville jeg helt sikkert klikke den hjem.
Hvad synes I om tøj med syninger i kontrastfarver? Synes I det er smart, eller synes I bare at det ligner at jakken er vendt på vrangen?

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Sofie B

  Kontrast betyder faktisk modsat. Så jeg tænker at du mener en farve der er modsat den farve som stoffet er

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Netop – det er dét jeg kalder en kontrastfarve. 🙂 Altså en farve som er modsat den anden farve. Synes kontrastfarve lyder lidt bedre i en overskrift, end ‘Syninger i farve som er modsat af hvad stoffet er.’ 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GIRLS // Maja Aagaard