Countryside season

Turen går til sommerlandet, og tasken er pakket med…

rammefullsizerender-2

Sweater: Gina Tricot // Jakke: Filippa K // Halskæde: HVISK // Bukser: ZARA // Taske: Marni // Sko: Gardenia Copenhagen (KØBES HER)

Jeg har nu pakket min taske med blomstret tøj, bøger, gadgets (jeg kan jo ikke undvære det) og lækre creamer – jeg skal jo være lidt god ved min hud, når jeg har tid til det. Og nu er jeg altså klar til at tage bilen og køre to timer, for at ende i Odsherred – nærmere bestemt Gudmindrup. Der ligger mit dejlige sommerhus, som giver mig så meget energi og glæde, og gud hvor jeg glæder mig til at bruge den næste uge deroppe.

Overstående billeder er dog taget herinde i byen, og på billederne er jeg iført min lækre bomberjakke fra Filippa K. Den har jeg efterhånden haft i tre år, og den er stadig lige fed.

Hvad synes I om overstående outfit?
Har I påskeferie og hvad skal I bruge den på?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Countryside season