Playing with texture

Focus on a trend // Tern

tern

1) Isabel Marant // 2) Kokoon // 3) HOPE // 4) Mango // 5) Mansur Gavriel

En tendens som vi har set en del til dette forår, og også kommer til at se mere af i højsommeren og det tidlige efterår er tern. Siden jeg var helt lille har jeg været forelsket i tern. Inden jeg kom i skole var jeg vild med ternede strutkjoler, og i 6. klasse og helt indtil 9. klasse (med en lille pause i poptiden) var jeg virkelig glad for at gå rundt med min grønternede skovmandsskjorte. Og nu er det altså blevet smart! Og hurra for det! På overstående billeder har jeg fundet nogle ternede items som jeg sukker efter. Tasken fandt jeg faktisk, da Anna anbefalede den i dette indlæg

Hvad synes I om den ternede tendens?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Playing with texture