I denne uge... #25

GIRLS // Frederikke Thiberg

18260977_1503397359671385_1005107914_o

Frederikke Thiberg // 18 år // 2.G på Øregård Gymnasium, stifter af mærket The Good Statement og personlig assistent for Emili Sindlev

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… At gå i tøj som jeg ikke føler er mig eller som jeg ikke har det godt i. Jeg tænker meget over hvad tøj jeg går i og hvilke signaler jeg sender.

Min garderobe er fyldt med… farver! Mit tøj hænger sågar farvesorteret og efter materiale, hvilket jo er meget perfektionistisk, som jeg ellers ikke er.

Tre ord som beskriver min stil er… Legende, street og gennemtænkt.

Min hverdags-uniform er… Forskellig fra dag til dag. Den ene dag kan jeg have et suit eller tracksuit på og den anden dag en plissénederdel og skjorte eller en stor strik.

Jeg er meget inspireret af… Min tumblr!!! frederikkethiberg.tumblr.com, og seje profiler på Insta.

Min favorit-accessory er… Solbriller! Jeg har virkelig en kærlighed for solbriller og gerne de lidt vilde af slagsen.

18260918_1503397373004717_1486476130_o

Mit favorit-item i min garderobe er… Min lyserøde jakke fra Harris Wharf London og min Cherry Good Friends hoodie fra The Good Statement.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Gust of Wind af Pharrell Williams – det er en sang man altid bliver glad af.

Mine tre favorit-butikker er… Topshop i London (Oxford Circus), Lot #29 og Liberty London.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Jeg vil ikke udelukke noget, for det er netop det som er så interessant ved mode – den udvikler sig konstant og items man som udgangspunkt synes var kiksede, kan blive stylet på en måde så det ser top cool ud. Det er jeg meget fascineret af.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Tøj som skaber opsigt såsom mine røde ruffle bukser fra Zara eller mit stribede suit fra Topshop. Folk tyr ofte til sort når det kommer til festlige lejligheder, så jeg synes det er sjovt at bryde det sorte og har derfor sjældent helt sort tøj på.

Mit næste køb skal være… Et par Chanel sneakers. Jeg har i flere år været helt vild med Chanels sneakers og har jagtet dem hvor end jeg har rejst, men aldrig haft et par med hjem. Nu har jeg sat mig for at købe et par fra deres første kollektion på Vestiaire Collective. Derudover tror jeg også snart jeg forkæler mig selv med et par Gucci solbriller med glimmer – de er seriøst for seje!

Følg Frederikke Thiberg på instagram HER

Læs også interview med… 

Mathilde Augusta Dam //Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Julie

  Kære Alberte!
  Jeg er simplethen så vild med disse indlæg! Du har et fantastisk øje for at finde forskellige kvinder mig så god smag. Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er det bare fantastisk at få noget positiv respons! <3 Tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #25