I denne uge... #24

GIRLS // Mathilde Augusta Dam

skaermbillede-2017-04-27-kl-13-49-34

Mathilde Augusta Dam // 23 år // PR hos Jane Kønig og studerende på Danmarks Medie – og journalisthøjskole

Jeg går aldrig på kompromis med… Materiale og kvalitet. Jeg elsker striktrøjer, men jeg kunne aldrig finde på at købe en strik – eller andet tøj – i et kunstmateriale der kradser eller klør. Så vil jeg i givet fald hellere betale lidt ekstra for en god og behagelig cashmire.

Min garderobe er fyldt med jakker, som jeg aldrig kan få nok af. Det er fordelen ved Danmark, da det jo stort set er jakke-sæson hele året rundt 😉 Herudover striktrøjer samt print og farver på så meget tøj jeg kan komme i nærheden af. Med print og farver kan man hele tiden ændre sit personlige udtryk i form af forskellige sammensætninger.

Tre ord som beskriver min stil er… feminin, klassik og en anelse skør i ny og næ.

Min hverdags-uniform er… bestemt af humør og vejr. Men man går aldrig helt galt i byen med en lang kjole, med lidt farvede print, et par rå støvler og en blød cashmire strik: En god balance mellem det feminine, rå og banale.

Jeg er meget inspireret af alt lige fra sociale medier, kunst, magasiner, film samt inspirerende og skæve personligheder – herunder mennesker jeg omgives af. Jeg er vokset op i en familie, hvor kreativiteten vægtes højt – og er drivkraften for det meste; både arbejdsmæssigt, personligt og i relationen til andre.

Min favorit accessory er store og farverige øreringe samt små silketørklæder. Det kan hurtigt gøre et kedeligt hverdagsoutfit lidt sjovere.

Mit favorit item i min garderobe er… mine røde pumps som bare kan pifte alle kedelige bukser op. Jeg glæder mig til at bruge dem med et par farverige strømer og bare ben, når vejret bliver lidt bedre.

skaermbillede-2017-04-27-kl-13-50-01

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… har en meget blandet musiksmag, så ét nummer kan nok ikke gøre det. Men lige for tiden er det en blanding af et godt beat, noget roligt og tænksomt: Eksempelvis Louis Rustum, med nummeret Classified, Michael Kiwanuka, BANKS og Billie Eillis, som har lavet nogle dejlige numre såsom Bored og-/ eller Ocean Eyes.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Man skal aldrig sige aldrig. Det har jeg efterhånden lært.

Mit favorit tøj til festlige lejligheder er ofte bare ret enkelt. . Jeg føler mig bedst tilpas i kontrasten mellem et par bukser eller en buksedragt og et par stiletter eller høje støvler – og store statement øreringe. Ellers kan jeg let føle mig for ”pyntet”.

Følg Mathilde Augusta Dam på instagram HER

Læs også interview med…

Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge... #24