Sådan har jeg fundet motivation til træning

Life update // Shopping i København

img_9385-1

Hermed et lille stemningsbillede fra min tur ind til byen forleden, hvor jeg mødtes med min veninde, inden hun skulle på arbejde. På denne dag var det faktisk realistisk kun at være iført en skjorte – og jeg kan  simpelthen ikke få nok af det nye vejr. Jeg havde iført mig min nye skjorte fra HOPE, som jeg købte i sidste uge. Jeg elsker at den er så oversize og at den er enormt behagelig.

Idag skal dagen bare stå på blogging og afslapning. Hele ugen har jeg haft det sådan lidt sygdoms-agtigt og jeg har virkelig været i skidt humør og følt at alt jeg rørte ved,  er gået i stykker – sådan nogle dage kender I godt, ikke? Imorgen er også en rigtig spændende dag, for der sender min bror sin Bachelor-aflevering afsted!

xx Alberte

bloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har jeg fundet motivation til træning