Drømmekøb (I den dyre ende)

Mig og min sommer… // Thea Ringby Smed

thea-smed

Thea Ringby Smed
Store Manager hos Love Stories

Hvad skal du denne sommer?
Jeg har endnu ikke booket ferie. Min kæreste og jeg har dog planlagt at skulle til Barcelona over sommeren, hvor storbyferien og stranden kan kombineres. Derudover skal jeg til kick-off hos Love Stories i Amsterdam, hvor jeg skal se den nyeste kollektion.

Hvad er din yndlings sommer-destination?
Min familie har, fra jeg var helt lille, været på bilferie med campingvogn til Gardasøen i Italien. Jeg vil nok altid elske det! Derudover er storby-ferier et hit, sommer eller ej.

Hvad skal du læse denne sommer?
For at være ærlig, er jeg ikke den store bogorm. Jeg ville ønske jeg var! Jeg ender nok med at læse en bunke magasiner, men desværre nok ikke andet.

Hvad ser du allermest frem til denne sommer?
Det er første sommer, hvor jeg er bosat på Nørrebro. Jeg ser frem til at bruge min fine gård til grillaftner med masser af vin og søde venner.

Følg Thea Ringby Smed på instagram HER

Bikinioverdel: Love Stories // Sandaler: Ganni // Eight Hour cream: Elizabeth Arden // Hat: Isabel Marant // Solbriller: Céline // Taske: H&M

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Drømmekøb (I den dyre ende)