Pæneste mønster fra Six Ames

“Når hæle giver selvtillid og autoritet.”

img_2415img_2414img_2411img_2416-1

God formiddag skønne piger! Det slog mig igår, at jeg ikke har delt så mange outfitbilleder på domænet i den seneste tid, og selvom jeg elsker at lave artikler, guides og lister, så skal der jo også være plads til at jeg lige viser hvad jeg iføre mig. 😉 Hvordan har I det med outfitbilleder? Er de indlæg kedelige, eller er det jeres favorit? Jeg tænker jo noglegange lidt over hvad I går og foretrækker.
På overstående billeder er jeg iført jeans fra Ivy Copenhagen, bomberjakke fra Graumann, sko fra ZARA og en strik fra Benneton. Som I måske har lagt mærke til, så er jeg begyndt at gå lidt mere med hæle. Det er noget jeg forsøger at vende mig til. Jeg synes nemlig hæle giver lidt autoritet og selvtillid. 😉

Idag handler dagen for mit vedkommende om at samle energi. Imorgen tager jeg nemlig til Jylland, for at fejre min fætters konfirmation på fredag. Store fester og konfirmationer har altid været lidt svært for mig, for jeg har det altid lidt svært i meget store grupper af mennesker. Men det skal nok blive rigtig sjovt alligevel.

Hvad synes I om mit outfit?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pæneste mønster fra Six Ames