Nanna Skytte // GIRLS

Places to eat // REBEL

img_8767 fullsizerender img_8766

I Tirsdags blev jeg inviteret på restaurant af mine forældre, for at fejre at de mødte hinanden for 25 år siden. Restauranten de havde valgt at vi skulle besøge var ‘Rebel’ som ligger på Store Kongensgade, og det er simpelthen den lækreste mad jeg nogensinde har fået! Uden pis, det smagte så lækkert! Jeg er normalt ikke ret glad for at skulle tage billeder på en restaurant, for jeg synes ikke det er rart at skulle fotograferer med blitz, hvis det skulle generer de andre gæster, men på denne restaurant var jeg simpelthen nød til at gøre en undtagelse, da maden var så lækker, at den skulle deles med jer!

Priserne er ret dyre, så det er nok ikke noget man kan gøre flere gange om måneden, men hvis man skal fejre noget helt særligt, så skal man altså kigge forbi ‘Rebel.’
Min favorit-ret var stenbiderrogn med créme fraice, purløg og flæskesvær. Sindssygt lækkert, og en kæmpe smagsoplevelse!

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nanna Skytte // GIRLS