En (næsten) evig hårdag, med denne spray

Sådan har jeg fundet motivation til træning

fullsizerender-3

Jeg ved godt at det er de færreste mennesker som synes at sport er desideret sjovt. Men jeg må indrømme at jeg tror at jeg er en af dem, som har det allersværest med træning. Jeg ved godt at træning ikke er spild af tid, og at det er vigtigt for kroppen, men jeg har bare så svært ved at løsrive mig fra arbejde og aktiviteter med familie og venner, at jeg ALDRIG ender med at få gjort noget ved det. For det er jo ikke sjovt, og så vil man jo hellere lave noget som er sjovt at lave – har jeg ikke ret?

Nu har jeg dog fundet en måde hvorpå træning er blevet gjort sjovt for mig. Jeg har nemlig opdaget et app på min mobil som hedder ‘sundhed.’ Det er vidst en app som er med alle iphones, men jeg har aldrig bemærket den. Men nu har min mor og jeg startet et konkurence om hvem der kan gå flest skridt. Og jeg er nok jordens største konkurrencemenneske. Jeg er typen som ikke kan tåle at tabe i LUDO – så er det sagt. 😉 Så I kan tro at jeg er begyndt at få kondition.

Hvordan finder I motivation til træning?

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En (næsten) evig hårdag, med denne spray