Herre i eget hus!

Saturday walk

img_0339img_0424-1

Hello girls! Jeg vil lige tjekke ind en ekstra gang, inden jeg skal til at se Netflix-film med min storebror. Vi står ligenu imellem at se The Riot Club, Fight Club og The Thurman Show. Hvilken synes I at vi skal vælge? Nu mangler vi blot at hælde alt vores bland-selv-slik op i en skål,og så ellers spise indtil vi har ondt i maven. 😉

Idag har været en skøn dag, hvor jeg har kunne være iført mine smukke sko fra H&M (Arvet af min skønne veninde, som ikke længere ville have dem).
Solbrillerne får I iøvrigt snart et link til, så I selv kan købe dem!
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herre i eget hus!