Et casual søndags-antræk

Syv ting jeg aldrig kommer til at gå med

tumblr_oemkw9tii91qaf9imo1_1280

Jeg vil egentlig ikke mene at jeg er typen som følger specielt mange trends. Jeg har en forholdsvis tidsløs stil, og det er sjældent at jeg hopper med på noget helt gakket, som ikke vil kunne være smart i 2020, men det sker da alligevel at jeg tager en trend til mig. For eksempel har jeg fået en stor kærlighed til flæser, farven gul, trenchcoats og flared jeans. Men her kommer altså syv trends som jeg IKKE kommer til at følge.

Off shoulder bluse
Jeg gik med en off-shoulder bluse én gang, og det var egentlig meget elegant, men det føltes bare mega ubehageligt, og jeg var hele tiden nervøs for at den ville falde ned, eller krybe op over skulderen. Kender I mon det?!

Frynser
Jeg kan godt lide frynser på mine jeans, men ellers så er frynser bare ikke en trend for mig. Generelt har jeg det lidt svært ved det jeg kalder Hippie-indianer-stilen, som blandt andet også indebærer hårbånd og hullede shorts.

Korsettet
Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Denne trend virker mærkelig og unødvendig, og jeg får både associationer til SM, Superhelte tegneserier og middelalderen. Og intet af dette, er noget jeg vil associeres med.

Smækbukser
Jeg havde en kort periode hvor jeg faktisk ønskede mig et par smækbukser, men heldigvis købte jeg ikke nogle, for efter en måned var jeg færdig med at kunne lide den trend. Og jeg tror ikke at jeg kommer til at kunne lide den igen.

Støvler til over knæet
Denne trend er bestemt heller ikke min kop te. Jeg synes nemt at sko som går til over knæet kan få ens outfit til at fremstå lidt billigt og white-trash-agtigt.

Chokers
Denne trend har jeg også nævnt et par gange før, og jeg bryder mig stadig ikke om den – og jeg er rimelig sikker på at jeg aldrig kommer til det. Jeg synes det ser ubehageligt ud, og så synes jeg også at ens hals kommer til at fremstå kortere end den egentlig er, og det er jo synd.

 Kasketter
Der er begyndt at komme kasketter i gadebilledet igen – især på de internationale instagrams, men også i diverse butikker. Og denne trend kommer jeg heller ikke til at hoppe med på igen… tror jeg. Jeg er dog ikke sikker, for jeg har før afskrevet trenden, hvor jeg et halvt år senere købte en.

Er der nogle nuværende, eller daværende trends som I ikke tror at I noglesinde kommer til at følge? Lad mig endelig høre.
xx Alberte

1 kommentar

  • Jeg er helt enig, kommer aldrig til at gå med kasket eller smækbukser.. Jeg synes dog at frynser kan se super chic ud, hvis man styler dem rigtigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et casual søndags-antræk