"Når hæle giver selvtillid og autoritet."

Wanna wear // Gestuz express collection

gestuz

Gestuz udkommer i denne måned med en express-kollektion. En express-kollektion betyder at de forskellige styles bliver designet kort tid inden kollektionen lander i butikkerne og på webshoppen. I modsætning til Autumn/Winter og Spring/Summer kollektionerne, som ofte bliver designet et helt år forinden.

Jeg er fuldstændig forelsket i Gestuz express-kollektion, og i særdeleshed overstående styles.. Skoene er på min ‘must buy’-liste. Udover disse styles består kollektionen også af en sygt fed gul hættetrøje, og en gul slangeskinds-nederdel, som kan løfte ethvert outfit!

Hvad synes I om overstående styles?
Kollektionen udkommer senere i Maj.
xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Når hæle giver selvtillid og autoritet."