Mig og min sommer... // Thea Ringby Smed

Wanna wear // Summer vibes

style

Hvide flared jeans: Ivy Copenhagen // Lysblå skjorte: Toteme // Sandaler: Birkenstock // Solbriller: Ace & Tate // Taske/Net: Monki

Vejret er endelig med os (I hvertfald noget af tiden) og det får mig til at drømme om sommeroutfits. På overstående collage har jeg samlet et outfit som jeg især gerne vil have fingrene i. Jeg vil først have de smukke guldsandaler fra Birkenstock, for de vil virkelig kunne tilføre et outfit noget spænding og kant.

Hvad synes I om overstående outfit?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min sommer... // Thea Ringby Smed