Dette skal du købe på udsalg

Blød sommer

bloed-sommer

1) Loup Charmant kjole (Købes her) // 2) Scrunchie fra Comfort Objects (Købes her) // 3) Trusser fra Loup Charmant (Købes her) // 4) Top fra Skall Studio (Købes her) // 5) Skjorte fra Skall Studio (Købes her) // 6) Shorts fra Skall Studio (Købes her)

Da jeg stadig ligger i min bløde seng og arbejder på at blive helt rask, inden jeg har en stand på loppemarked på lørdag, får jeg massere af tid til at hygge mig med at lave collager, og i denne omgang ha jeg taget udgangspunkt i de lækre bløde materialer som vi gerne vil iføre os her til sommer. Materialer som kan få din hud til at ånde, så du ikke ender med at rende rundt og kampsvede.

Jeg er især helt pjattet med de fine shorts fra Skall Studio og den fine scrunchie fra Comfort Objects.
Hvad synes I om de items jeg har fundet frem?

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Dina

  Wow, er vild med de fine scrunchies. Kan se på hjemmesiden, at designeren er dansker, men at prisen står i dollar. Ved du, om de bliver sendt helt fra USA, så man skal betale told?
  Tak for en fin, FIN blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej søde Dina! Nej de bliver ikke sendt fra USA, så du kan være helt rolig :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette skal du købe på udsalg