Malaga, Ready set go!

Equinox 1985 // En gyser-podcast du skal høre

da_o_d_xsaa-q3k

“I 1985 forsvinder en studenterklasse på vogntur som dug fra solen. Politiet forsøger naturligvis og opklare sagen og mysteriet bliver kraftigt omtalt i diverse medier – også i udlandet. Mysteriet bliver dog aldrig løst.
Der var kun et par elever fra vognturen som ikke forsvandt – hvorfor ved ingen. Men i 2017 vælger Jakob – en af de elever som ikke forsvandt – at begå selvmord. Inden sit selvmord skriver han ‘Ida’ og ‘Equinox’ på væggen. Ida var en af de piger som forsvandt. Vores fortæller Thea vælger at grave sig ned i mysteriet og finde ud af hvor eleverne blev af, og om der er nogle som helst mening i denne mærkelige sag.”

Jeg færdiggjorde igår denne podcast som er på 10 afsnit, og jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har fået de vildeste kuldegysninger af podcasten. Den er altså virkelig uhyggelig! Noget af det uhyggelige ved denne podcast er også at den er så enormt autentisk. Fortælleren Thea (som også hedder Thea i virkeligheden) fortæller i podcasten om sin barndom og hele podcasten svæver mellem fakta og fiktion – og man ved ikke hvad der er hvad.

Hvis I vil læse mere om podcasten kan I tjekke link HER

Efter min mening skal ‘Equinox 1985’ bare høres.

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malaga, Ready set go!