Mig og min sommer... // Mathilde Middelboe

Friday

img_2428img_2538

Jakke: Fonnesbech // Bukser: ZARA // Sko: New Balance // Taske: Marni // Trøje: Mads Nørgaard

Hermed et par outfitbilleder fra en regnvåd dag i byen. Disse dage håber vi ikke at der kommer så mange af de næste par måneder. Dog synes jeg faktisk at der er noget meget behageligt og beroligende ved sommerregn. Man bliver jo ikke rigtigt kold, men blot en smule nedkølet, og det  kan være rigtig rart på en stram og solbrun hud.
Hvad synes I om sommerregn?

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min sommer... // Mathilde Middelboe