Bliv sommersmuk uden sol!

I denne uge… #31

i-denne-uge1

I denne uge…

Var jeg syg med feber, og fik derfor ikke taget et eneste outfitbillede, eller andre interessante billeder. Derfor har jeg heller ikke fået taget nogle flotte billeder til ugens ‘I denne uge-collage.’ Billederne I kan se, er fra sidste uge. 

Lå jeg i sengen og hørte gyser-podcasten ‘Equinox 1985’ – Den er sindssygt spændende og jeg er virkelig blevet opslugt af den. Og det gør den endnu mere spændende at hovedpersonen er bosat i samme rækkehuskvarter som mig (et par gader fra min egen gade.)

Holdt vi loppemarked i vores rækkehuskvarter, og jeg fik solgt enormt meget! Jeg elsker følelsen af at have gode penge på lommen igen. Så lad os se hvor længe jeg kan holde på dem denne gang. 😉 

Modtog jeg jorden fineste sko fra New Balance. Jeg afholder iøvrigt snart en konkurrence på min instagram, hvor I kan vinde de samme New Balance sneakers – så I må altså lige gå ind og følge mig på instagram, så I kan holde jer opdateret. @Albertewhitta

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bliv sommersmuk uden sol!